fbpx
Skip to content

Speciale aanbieding n.a.v. het Beleggen.com webinar van maandag 31 januari 2022: “succesvol traden in crypto’s en NFT’s”

  • Een jaar lang wekelijkse coaching t.w.v. (€10140)
  • Een jaar bitcoin en ethereum signalen t.w.v. (€997)
  • Toegang tot Crypto & NFT Discord community t.w.v. €300
  • Een jaar mijn NFT portfolio t.w.v. (€1497)
  • Een uur 1 op 1 coaching t.w.v. (€295)

Totale waarde: €13229

Speciale webinar volgers prijs:

€1295

Over Tom Peetoom

Tom is een zeer ervaren handelaar en ontwikkelaar. Op 15-jarige leeftijd begon hij interesse te krijgen in handel. Nadat hij zijn BSc behaalde in Economie begon hij zijn carrière in de Dealing Room van de eerste internetbroker van Nederland.

Gedurende deze tijd specialiseerde hij zich verder in Technische Analyses en Quantitative Trading. In 1999 gaf hij zijn eerste volledig geautomatiseerde handelssysteem voor het verhandelen van indexfutures aan een financiële instelling. Tijdens het begin van het millennium werkte Tom 5 jaar als een professionele Day Trader. 

Daarna bundelde hij zijn krachten met een grote marktmaker om arbitragestrategieën voor aandelen en ETF’s te creëren.. Een jaar later trad hij in dienst bij een vermogensbeheerder als erkend beleggingsadviseur en in 2009 werd hij zelfstandig handelaar en strategieadviseur. De laatste 11 jaar werkte Tom als tradingstrategie adviseur voor grote brokers en vermogensbeheerders en handelt hij voor eigen rekening in met name crypto’s en NFT’s