fbpx
Skip to content

Beste crypto brokers: top 5 betrouwbare beurzen

entrepreneur

Beste crypto brokers: top 5 betrouwbare crypto beurzen

Vraag jij je af wat de beste crypto broker is? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld, vandaar dat we besloten hebben om onze top 5 meest betrouwbare crypto brokers met je te delen. Er zijn namelijk veel beurzen waar je een account aan kunt maken om te kopen, verkopen en handelen. Bij het opstellen van deze top 5 beste crypto brokers hebben we een groot aantal brokers vergeleken op onder andere gebruiksgemak, handelskosten en veiligheid. Lees direct verder om er achter te komen welke crypto broker het beste aansluit bij jouw wensen.

Wil jij investeren in crypto maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan raden we je aan om je te abonneren op Bitcoin & Ethereum signalen. Zo weet jij welke stappen je moet zetten om de kans op maximaal rendement te verhogen.

1. Knaken

Knaken is een handelsplatform uit Nederland waar je veilig en eenvoudig in digitale valuta kunt handen. Zo koop en verkoop je hier onder andere Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Cardano en meer. Je hebt geen technische kennis nodig om te kunnen traden op dit platform. Bij knaken hanteren ze een “No-nonsense” methodiek. Dit leidt tot een zeer gebruiksvriendelijk platform dat intuïtief in gebruik is. Om te weten wanneer, voor welke prijs en in welke cryptocurrency je moet handelen, meld je je aan voor de BTC en ETH signals.

Een groot voordeel van Knaken is dat je hier op vrijdags helemaal gratis kunt handelen. Jij krijgt zoveel mogelijk coins voor jouw geld. Knaken is onze top pick voor wie een Dollar Cost Average (DCA) strategie volgt. Download ook zeker de app om waar en wanneer jij maar wilt te kunnen handelen. Met cryptocurrency weet je nooit wanneer de beste kans zich voordoet en jij wilt altijd voorbereid zijn. Ten slotte biedt Knaken de mogelijkheid om jouw geld te “staken”. Dit wil zeggen dat je voor een vaste periode geld vastzet tegen een vaste beloning van 6% rente.

2. Bitvavo

Bitvavo is een razendpopulaire broker in Nederland, België en de rest van Europa. Bitvavo is een broker en exchange in één, maar hanteert de lage tarieven van een exchange. Je betaalt altijd een fee van 0.25%, welke cryptovaluta jij ook wilt kopen. Vergeleken met veel andere crypto brokers is dit zeer laag. Doordat je zoveel mogelijk crypto krijgt voor jouw geld, profiteer je later ook van maximale winsten. Naast de lage tarieven is dit platform zeer eenvoudig in gebruik, is het eenvoudig om geld te storten en weer op te nemen. Bij vragen staat de helpdesk je gewoon in het Nederlands te woord.

De eerste €1000,- handel je helemaal gratis indien je gebruik maakt van deze link. Geld storten met iDEAL of Bancontact is eenvoudig en gratis en bij het opnemen van je geld staat het binnen 30 minuten op je rekening. Ook bij Bitvavo is het mogelijk om te staken. Hoeveel rendement je ontvangt hangt af van de valuta die je staked. Dit loopt op tot wel 10.5%.

3. Binance

Binance is een bekende naam in de cryptowereld. Dit trading platform heeft een eigen coin waarin je kunt traden, BNB. Binance is een internationale exchange die in de top 3 van snelst groeiende cryptocurrency exchanges staat. Dit succes valt onder meer te verklaren door het handige partnerprogramma van Binance, waarmee je vrienden aan kunt dragen in ruil voor gratis crypto voor jullie allebei. Binance staat voornamelijk bekend om de lage transactie kosten en het zeer grote aanbod aan cryptovaluta. Daarnaast werkt het platform snel en kan de exchange 1,4 miljoen transacties per seconde verwerken. Daarmee is Binance de snelste exchange ter wereld. Dagelijks komen er nieuwe coins beschikbaar op Binance waar je in kunt handelen. Zeker als je wilt handelen in small cap cryptovaluta’s is dit een goed handelsplatform. Ten slotte is het goedkoop om te traden via Binance.

Qua gebruiksgemak richt Binance zich wat meer op de ervaren trader. Door de vele opties ziet de interface er overweldigend uit. Zeker als beginnende crypto handelaar zie je hierdoor soms door de bomen het bos niet meer. Wij raden Binance voornamelijk aan voor de ervaren handelaar die van plan is om te gaan daytraden. Door onze crypto training te volgen weet jij precies waar je op moet letten op de grafieken om je kans op succes te verhogen. Je kunt een rekening openen bij Binance via deze link.

4. Crypto.com

We sluiten deze top 5 af met Crypto.com. Deze beurs is opgericht in 2016 en in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een bekende internationale cryptocurrency-hub. Crypto.com biedt diverse diensten en producten aan, waaronder een app, een DeFi swap platform, een wallet, Crypto Earn, Crypto Credit en vele andere diensten. Download de app om na verificatie meer dan 100 cryptocurrencies te kopen tegen lage kosten, om hoge rente op je crypto te verdienen en om gemakkelijk cryptobetalingen te doen. Doordat de wallet non-custodial is, hou je altijd volledig de controle over jouw private keys.

Er zijn veel manieren om te verdienen op crypto. Zo kun je ervoor kiezen om actief te traden of eenmalig of met vaste tussenpozen een aankoop te doen om vervolgens pas te verkopen op een bepaald bedrag. Ben jij van plan om te hodl’en? Stort crypto bij Crypto.com en verdien tot 8% (tot 14% voor stablecoins), wekelijks uitbetaald in jouw gestorte crypto.

5. Kucoin 

De internationale exchange KuCoin is tegenwoordig beschikbaar in 190 landen over de hele wereld, waaronder Nederland, Amerika, Engeland, Australië en Singapore. Deze exchange is opgericht in september 2017 en is gevestigd in de Seychellen. KuCoin staat bekend als de beste altcoin-exchange. Je hebt de keuze uit honderden coins om in te handelen, wat erg interessant is als jij op zoek bent naar lowcap mogelijkheden. Zo zijn onder meer een aantal veelbelovende munten te verhandelen die niet op een andere exchange beschikbaar zijn. Open direct een rekening via deze link en start met traden.

Er zijn een groot aantal exchanges waar jij kunt handelen. Om zich te onderscheiden, zorgt KuCoin ervoor dat je in honderden altcoins kunt investeren. Het platform biedt meer dan 630 projecten aan met ruim 1.100 handelsparen. Niet alleen altcoins met een redelijke bekendheid zijn te traden op dit platform. KuCoin zorgt ervoor dat veelbelovende projecten hun cryptocurrency kunnen lanceren op hun platform Spotlight. Spotlight wordt gebruikt voor initial exchange offerings (IEO’s). De projecten die tot nu toe gelanceerd zijn bleken overwegend succesvol met een hoge return on investment (ROI). Het is dus zeker interessant om dit in de gaten te houden.

KuCoin is een exchange waar je niet alleen kunt verdienen door te traden, maar het is ook mogelijk om een passief inkomen te genereren op het platform. Zo kun je onder andere deelnemen aan KuCoin Lending. Momenteel zijn er zo’n 90 cryptocurrency’s die je uit kunt lenen, waarvan Tether (USDT) een populaire optie is. Een andere goede manier om passief inkomen te genereren, is door KuCoins native token (KCS) aan te schaffen in ruil voor leuke beloningen. KuCoin heeft namelijk een eigen utility token, KCS. Je kunt deze coin alleen kopen op het KuCoin platform en deze vervolgens gebruiken om kortingen en beloningen te krijgen. Er zitten diverse voordelen aan het hebben van KCS in je wallet. Allereerst ontvang je een soort dividend wanneer je 6 of meer KuCoin in je wallet hebt. Je krijgt namelijk een deel van de gemaakte kosten op het netwerk, dus des te meer KCS je bezit, hoe hoger de opbrengsten. De helft van de kosten worden herverdeeld onder de holders van KCS. Onder het kopje KCS bonus zie je de dagelijkse opbrengsten duidelijk staan. Een ander voordeel is dat je korting krijgt op transactiekosten en dat je profiteert van verhoogde handelslimieten bij een bepaald aantal KCS in je wallet.

Ten slotte is KuCoin een van de grootste sociale handelsplatformen. Gebruikers kunnen crypto beleggers van over de hele wereld volgen en kopieëren. Het platform richt zich op beleggers van ieder niveau, dus of je nu net komt kijken in de wereld van crypto of al veel ervaring hebt en met leveraged alts wilt traden, het kan allemaal op deze exchange. Door je te abonneren op Bitcoin & Ethereum signalen weet jij welke stappen je moet zetten voor het beste rendement.

Crypto training

Zeker voor beginners kan de cryptowereld overweldigend zijn, maar ook als ervaren trader kan je veel baat hebben bij onze crypto signals. Zo mis jij geen enkele kans op een goede trade en outperform jij Bitcoin en Ethereum keer op keer voor een maximaal rendement. Wil jij de meute voorblijven? Schrijf je dan direct in en ontvang betrouwbare crypto signalen!

3 thoughts on “Beste crypto brokers: top 5 betrouwbare beurzen”

  1. Pingback: NFT uitleg voor beginners  – Cryptosignalen

Leave a Reply

Your email address will not be published.